Videoprodusent

Publisert 6. juli, 2018
Vi leter etter vår nye visuelle historieforteller. Er det deg?

Du har stor lidenskap for video, foto og lyd – og vet hvordan vi kan bruke visuell kommunikasjon for å skape relevant og engasjerende innhold på egne digitale flater og sosiale medier.

Du vil få ansvar for å produsere videoer til bruk i sosiale- og digitale kanaler, og dermed jobbe med hele prosessen fra a til å. Arbeidsoppgavene vil være alt fra idé, manus, produksjon med filming, lyd og lys, og etterarbeid med redigering og publisering. Vi er et prisvinnende kommunikasjonsteam, som nå gleder oss til å utvikle og styrke vår satsing i digitale flater ytterligere.

Du vil sammen med resten av teamet i kommunikasjon og digitale tjenester, planlegge og gjennomføre ulike tiltak og kampanjer, være pådriver for nye effektive, digitale kommunikasjonsløsninger – rett og slett lage innhold som engasjerer norske forbrukere.

Vi ser etter deg som

 • har teknisk kompetanse innenfor foto-, lyd- og videoproduksjon
 • har forståelse for hva som engasjerer i sosiale medier
 • kan lage en videoproduksjon fra idé til sluttprodukt
 • kan lage animasjoner og demoer
 • kan bidra til å utvikle vår tilstedeværelse i sosiale kanaler med særlig vekt på video og bilder
 • har utstrakt kjennskap til teknologien rundt en produksjon, fra kamera til Premier Pro/After Effects
 • kan vise til tidligere arbeider innenfor visuell innholdsproduksjon
 • kan utføre research, planlegging og gjennomføre produksjonsarbeider på egen hånd og lede eksterne filmproduksjoner

Du må være god i norsk skriftlig og muntlig, nøye med detaljene og ha interesse for visuell presentasjon. I tillegg må du være kreativ og ha evne til å utarbeide egne ideer. Du liker høyt arbeidstempo og kan håndtere mange arbeidsoppgaver samtidig. Gode samarbeidsevner og samfunnsengasjement er en selvfølge.

Kvalifikasjoner

Du bør ha høyere utdannelse innen film- TV- eller medieproduksjon, men manglende formell kompetanse kan kompenseres med relevant erfaring innenfor området. Du bør også ha meget god teknisk kompetanse og forståelse, og vet hva som skal til for å lage engasjerende visuelt innhold.

Vi tilbyr

 • Muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle «hjertesaker» i et trivelig, kompetent fagmiljø med engasjerte kolleger i moderne lokaler i Oslo sentrum.
 • Lønn som rådgiver i ltr. 48–62 (kr 449 400–520 000 pr. år), avhengig av kvalifikasjoner.
 • Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til Statens pensjonskasse.
 • Fleksibel arbeidstid.

Mangfold i Forbrukerrådet

Forbrukerrådet jobber for alle forbrukere i Norge, og ønsker derfor at våre ansatte skal representere mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer spesielt personer med innvandrerbakgrunn og personer med funksjonshemming til å søke.

Offentliggjøring av søkerliste

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli gjort offentlig selv om søkeren ber om å bli anonymisert på den offentlige søkerlisten, jf. offentlighetsloven § 25.

Kontakt oss

Spørsmål om stillingen rettes til direktør for kommunikasjon og digitale tjenester, Christian Brosstad, tlf. 970 80 686.

Grafisk element

Søk elektronisk

Søknadsfrist 13. august 2018. Legg ved de mest relevante vitnemålene, attestene og 2-3 videoer som arbeidsprøver.

Registrer søknaden din her (arkivnr 18/13352)