Finn nærmeste helg- og kveldsåpne tannlege i sommer

Publisert 2. juli, 2015
Trampoliner, ballspill og andre ferieaktiviteter kan fort ende med tannverk. På hvakostertannlegen.no finner du lett nærmeste åpne tannlege.

Tall fra hvakostertannlegen.no viser at kun tre av hundre norske tannleger har helgeåpent. Tallene viser også at i fem av landets fylker er det ikke en eneste tannlege med helgeåpent. Det er også få som holder kveldsåpent. Kun i Oslo-området og Bergen er det lett å finne kveldsåpne tannleger.

Tannleger med utvidet åpningstid

Stengte dører

Tannlegene kan velge når de vil ha åpent, og de kan ta den prisen de selv vil. Oversikten fra hvakostertannlegen.no viser at de fleste tannleger holder stengt helg og kveld. Av landets 2169 tannlegeklinikker er det kun 68 – tilsvarende 3 prosent –- som har åpent i helgene. I store byer som Stavanger er det ingen helgeåpne tannleger. I Trondheim finner man to tannleger med helgeåpent. I Bergen/Hordaland er det ti tannleger som tilbyr hjelp i helgen.

Finnmark har prosentvis flest helgeåpne tannklinikker. Der holder hele åtte av hundre tannleger helgeåpent, men avstandene er store. Oslo er desidert beste stedet å befinne seg om man ønsker å gå til tannlegen en lørdag morgen. I Oslo er det 22 tannleger som kan hjelpe i helgene.

Dersom du vil ha en tannlege med fleksible åpningstider, finner du nærmeste tannlege på hvakostertannlegen.no

Skriv sted i søkefeltet, for eksempel Bergen. Deretter velger du «helgeåpent» eller «kveldsåpent» under kartet i visningen, og du får da opp priser og kontaktinformasjon til de nærmeste klinikkene som har åpent.

Sjekk også om din tannlege er dyr eller billig

 

Bilde av ansatt: Henrik Ebne
Pressekontakt / Kommunikasjonsrådgiver
(+47) 926 36 422
henrik.ebne@forbrukerradet.no

Abonner på vårt nyhetsvarsel