Side

Informasjon til russen om Landstreffet

6. april, 2020

Forbrukerrådet har snakket med mange russ som har kjøpt billetter til Landstreffet Stavanger. På grunn av koronasituasjonen ble arrangementet avlyst av arrangøren.

Arrangøren har valgt å ikke refundere billettene, men heller kompensere med billetter til andre arrangementer. Dersom de andre arrangementene er gode alternativer for deg, anbefaler vi at du takker ja til det.

Er du blant de som vil ha pengene tilbake, tillater ikke arrangøren det på gjeldende tidspunkt.

Forbrukerrådet mener russen kan ha krav på pengene igjen dersom de ønsker det. Forbrukerrådet har startet en meklingssak med arrangøren for å forsøke å komme til enighet.  Mange har allerede klaget inn denne saken til oss, og Forbrukerrådet har ikke behov for flere klager for å kunne behandle saken. Du trenger altså ikke sende en klage til oss.

Dette bør du gjøre dersom du ønsker refusjon av billetten:

  • Meld inn kravet skriftlig til arrangøren, slik at det registreres. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du sende en e-post til info@landstreff.no hvor det står at du ønsker pengene tilbakebetalt.
  • Hvis du har betalt med kredittkort eller VISA/Mastercard debetkort, kan du klage til banken og be dem om å gi deg pengene tilbake. Det kalles kortreklamasjon. For mer informasjon og fremgangsmåte klikk her. OBS! For å kunne gjennomføre en kortreklamasjon MÅ du først ha klaget til selger. Send derfor først e-posten til landstreffet som nevnt over.
  • Følg med på informasjon på arrangørens hjemmeside og forbrukerrådet.no, og se etter oppdateringer om saken på Forbrukerrådets Facebookside.
nærbilde av kommunikasjonsrådgiver Maren Struksnæs.Foto

Maren Van Buren Struksnæs

Kommunikasjonsrådgiver – forbrukerrettigheter og digitale spill

Abonner på vårt nyhetsvarsel