Forside > Siste Nytt > 17-åring skal jobbe sammen med Randi Flesland
Torsdag denne uken skal toppledere ha med seg unge ledertalenter på jobb. Marianne Rynning-Tønnesen skal følge Randi Flesland gjennom en hel arbeidsdag.

I en alder av 16 år startet Marianne Rynning-Tønnesen ungdomsbedriften SockLock UB sammen med medelever ved Kristiansand Katedralskole. Som daglig leder for bedriften utmerket hun seg som en av de aller dyktigste. Torsdag 27. oktober «skygger»  den unge gründeren Randi Flesland gjennom arbeidsdagen.

– Dette var en ungdomsbedrift vi startet i faget Entreprenørskap og bedriftsutvikling. Som daglig leder hadde jeg ansvar for å sette mål for bedriften og sørge for at de ble nådd. Dette var en stilling jeg trivdes veldig godt med, sier Marianne. SockLock UB solgte klips for å holde sokkepar sammen under hele vaskeprosessen.

Heier på ungdom

 – Vi trenger unge som kan tenke nytt, og som kan bidra til å skape en fremtidsrettet offentlig sektor. Ungdomsbedrifter gir unge mulighet til å utfordre seg selv. Erfaringen og kompetansen de får med seg er gull verdt. Dette vil jeg og Forbrukerrådet støtte opp om, sier Flesland.

Randi Flesland og Marianne fra Ungt Entrepenørskap.Foto

Foto: Forbrukerrådet

Innovatører trengs overalt

– Både offentlige og private virksomheter har behov for mennesker som evner å tenke nytt og skape verdier. Innovatører trengs overalt! Da må vi ha et utdanningssystem som svarer på samfunnets kompetansebehov. Flere unge må få kreativitet, samarbeid og innovasjonsprosesser som del av utdanningen sin, sier Anne Kathrine Slungård, administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge.

Ungt Entreprenørskap og ManpowerGroup står sammen bak initiativet.

Relaterte saker