Hva gjør du når du er på en hytte langt fra folk, og du må til tannlegen?

– Kjenner du ikke til en tannlege i nærheten, kan du sjekke nærmeste åpne tannlegekontor på nettstedet hvakostertannlegen.no Alle norske tannleger legger inn informasjon om tjenestene på nettstedet, slik at det er den mest fullstendige oversikten som finnes, sier Hilde Uthaug som er leder for hvakostertannlegen.no.

Sjekk nærmeste tannlegekontor

Slik finner du riktig tannlege

På hvakostertannlegen.no kan du søke på åpningstider, og finne og sammenligne priser på tannbehandling i hele Norge:

– Tast inn postnummer eller sted i tjenesten, og vips så har du en oversikt over tannlegekontor med åpningstid. Du kan også sammenligne priser for forskjellige behandlinger fra vanlig sjekk til rotfylling, forteller Uthaug.

Foto: Ole Walter Jacobsen

Få tannleger på kveldstid og i helgen

Det kan bli vanskelig å finne øyeblikkelig hjelp i sommer. Tall fra hvakostertannlegen.no viser at kun 78 av 2149 tannleger har åpent i helgene. Det vil si 3,7 prosent. Skjer uhellet på kvelden, er det også stor risiko for å møte en stengt dør. 92 prosent av tannlegekontorene er stengt på kveldstid:

– Mye kan skje med tennene i sommerferien. Trampoliner, sparkesykler, ballspill og kosemat kan ende med brukne tenner og løse fyllinger. Får ungen din slått ut tanna på hytta, er det langt til nærmeste tannlegevakt. Vi håper at tjenesten vår gjør tannlegene oppmerksom på at her er det et behov, slik at markedet tilpasser seg, avslutter Hilde Uthaug.

Intervju?

Kontakt Hilde Uthaug
Nettansvarlig hvakostertannlegen.no

Mob: 909 71 218

 

Abonner på vårt nyhetsvarsel

Relaterte saker