Forside > Siste Nytt > Snille og slemme banker, tannlegepriser, håndhygiene og kortreist elbil
Sjekk hvordan banken bruker pengene dine, og gjør det mindre smertefullt å gå til tannlegen. Du får også høre om hånddesinfeksjon virker, og når du kan klage på elbilen.

Hør Forbrukerrådets podkast i iTunesSoundcloud, eller via RSS-feed. Tusen takk hvis du gir oss stjerner i iTunes. 🙂

Vet du hva sparepengene dine brukes til?

Har du satt penger i banken eller i fond? Da er det faktisk en fare for at de blir brukt til å finansiere barnearbeid, miljøødeleggelser og våpenproduksjon. Hør Arild Hermstad fra Framtiden i våre hender og Jorge Jensen i Forbrukerrådet fortelle om Etisk bankguide, der du kan sjekke med hvor mye omtanke din bank forvalter pengene.

Fiks tennene billigere

På tide med en tur til tannlegen? Det er faktisk store prisvariasjoner, og i podkasten får du høre hvordan du kan gå frem på hvakostertannlegen.no der du bor. Kanskje du kan finne en tannlege til halve prisen av hva du betaler i dag?

Sprit opp hygienen

Mange beskytter seg mot bakterier med desinfeksjonssprit. Kjekt når du er på farten uten tilgang til såpe og vann. Men falsk trygghet hvis det ikke fungerer. Få derfor med deg rådene til Forbrukerrådets Handyman, og sjekk testen vi har utført.

Kortreist elbil

Mange ønsker seg elbil, men er redde for at de ikke skal komme seg dit de skal. I podkasten får du høre hva som skal til før du kan slå i bordet og klage.

Studio til podkast.Foto

Foto: Forbrukerrådet

Presse

Podkasten er å anse som en pressemelding i lydform, og til fri bruk. Du kan enkelt laste den ned fra Soundcloud-filen.

Vinn Forbrukerrådets vannflaske

Abonner på vårt nyhetsvarsel