Forside > Siste Nytt > Den store byttedagen, treningsarmbåndet sladrer og slik velger du varmepumpe
Har du bolig, bil, bank eller barn, gjør podkasten det lettere å gjøre smarte valg. Bare du i det hele tatt bruker penger, er du garantert god avkastning hvis du lytter til podkasten Forbrukerrådet.

Den store byttedagen på NRK1

16. november arrangerer Forbrukerrådet og Forbrukerinspektørene den store byttedagen på NRK1. Vi får besøk av programleder Christian Strand, og er enige om å spare millioner i en nasjonal dugnad.

christianstrand1

Christian Strand er programleder i FBI på NRK1, og besøker podkasten Forbrukerrådet for å forberede Den store byttedagen.

Lytt

Abonner og hør på Forbrukerrådets podkast på iTunes og Soundcloud, eller via RSS-feed. Tusen takk hvis du gir oss stjerner i iTunes. 🙂

Treningsuret sladrer om deg

Mange ønsker seg en treningsklokke til jul, og det kan være en super hjelp til å følge med på formen. Men: den sanker inn mye informasjon. Noen mer enn de trenger, og mer enn du har sagt ja til. Opplysninger om humøret ditt, helsen din og aktivitetene dine kan spres videre og misbrukes. I podkasten får du høre hvor intime aktiviteter det dreier seg om, og hvem som snapper dem opp. Forbrukerrådet har meldt noen av treningsklokkene til Forbrukerombudet og Datatilsynet for brudd på norsk og europeisk lov.

Ble matforgiftet – vil ha pengene tilbake

En lytter spør om hva du har krav på, hvis du blir matforgiftet på restaurant. Restauranten vil løse saken med å gi et gavekort på et nytt besøk, men det har de ikke appetitt til … Hvis du er misfornøyd med restauranten, og dere ikke blir enige, kan du klage til Forbrukerrådet. Også du kan stille spørsmål, og vinne en vannflaske.

Slik velger du varmepumpe

Varmepumper er et kostbart kjøp, og det finnes dessverre ikke et universalsvar på hvilken du bør kjøpe. Men undersøker du godt på forhånd, kan du ende opp med en skikkelig gullgruve. Du bør starte med å sjekke ut Forbrukerrådets guide om varmepumper.

Presse

Podkasten er å anse som en pressemelding i lydform, og til fri bruk. Du kan enkelt laste den ned fra Soundcloud-filen.

Vinn Forbrukerrådets vannflaske

Abonner på vårt nyhetsvarsel

Relaterte saker