Forside > Siste Nytt > Triks mot is på bilruta, lån TV når din repareres og roping på legekontoret
Hør Handymans tips mot frustrert bilruteskraping, og dessuten hvordan du takler å unnvære noe du er avhengig av. Du får også høre at Forbrukerrådet jobber for at du skal være #syktvelkommen i helsevesenet.

Hør Forbrukerrådets podkast i iTunesSoundcloud, eller via RSS-feed. Tusen takk hvis du gir oss stjerner i iTunes. 🙂

Angst for å unnvære TV eller mobil?

Hvilken ting er du mest avhengig av? For mange er det utenkelig å klare seg uten mobil, vaskemaskin er nærmest et primærbehov, og for minst én av våre lyttere er det TV. Mari skriver at hun er TV-slave, og derfor gruer seg til å levere den inn til reparasjon. Vi skal derfor se nærmere på om forbrukerrettighetene har tatt hensyn til våre nære, avhengighetspregede forhold til tingene våre. Mer om hvordan du klager, og hva du har rett til.

Sinte lapper på legekontoret

Tenk deg at du sitter på venteværelset hos legen. Kanskje frykter du et prøveresultat, eller må fortelle om noe du synes er vanskelig. Så vandrer blikket rundt, og du får se beskjeder som virker sinte og nedlatende. Slike verbale ørefiker kan gjøre at du føler deg endra mindre og mer usikker. Lene Wikander er spaltist og forfatter, og har deler sine erfaringer som pasient. Anne Kristin Vie er fagdirektør for offentlige tjenester i Forbrukerrådet, og har dratt i gang kampanjen #syktvelkommen, der også du kan dele dine opplevelser. Målet er bedre kommunikasjon mellom helsearbeidere og pasienter.

Triks  mot is på bilruta

Har du opplevd å stresse mot bilen når du er sent ute, og så oppdage et massivt islag på bilruta? Forbrukerrådets Handyman, Jogrim Aabakken forteller hvordan du best unngår is, og også hvordan du bør gyve løs.

Presse

Podkasten er å anse som en pressemelding i lydform, og til fri bruk. Du kan enkelt laste den ned fra Soundcloud-filen.

Vinn Forbrukerrådets vannflaske

Abonner på vårt nyhetsvarsel