Er du leder på et sykehjem? Bli med på konkurransen Gylne måltidsøyeblikk 2016

Publisert 21. april, 2016
Mat er gjerne dagens høydepunkt på landets sykehjem. Sammen med Landbruks- og matdepartementet har vi lansert en konkurranse om mat og måltider på norske sykehjem.

 

Det ikke å få velge maten man skal spise kan føles som umyndiggjøring.  Brukermedvirkning er viktig for å oppnå god matomsorg til eldre. Både Kosthåndboken og de nasjonale retningslinjene vektlegger dette.

Hovedfokuset i konkurransen er brukermedvirkning, matkvalitet og valgfrihet. Vi håper at flest mulige deltar i konkurransen som er for ledere på sykehjem.

Vinneren blir kåret i september og får heder og 10 000 kroner

Konkurransen består i å svare på noen spørsmål omkring mat- og måltidsrutine der du jobber. Spørsmålene vil kun ta noen få minutter å besvare.

Du kan svare for hele institusjonen, eller for en enkelt avdeling. Flere avdelinger fra samme sykehjem kan delta. De beste hjemmene vil få besøk av en jury som kårer en nasjonal vinner. Vinneren vil bli kåret i september 2016.

Frist til den 20. mai

Frist for deltakelse er 20. mai. Svarene vil bli behandlet konfidensielt. Har du spørsmål om konkurransen kan du sende en e-post til oss.

Vi håper at så mange som mulig vil deltakelse!

Konkurransen er nå stengt.

Brev til syke- og aldersinstitusjoner fra landbruks- og matminister Jon Georg Dale