Vi undersøker

Tester, undersøkelser og guider


Lurer du på hvilket barnesete du skal velge, eller hvilke solkremer
som har potensielt skadelige stoffer? Her finner du alle
tester, undersøkelser og guider vi har utført.
Press photo_preview

Report: Deceived by design

How tech companies use dark patterns to discourage us from exercising our rights to privacy.

Barneseter_Guide_Oppslag_Mai_2016_650x433 copy

Den store barneseteguiden

Vi viser deg de beste barnesetene for ditt barn. Og håper å kunne gi deg svar på alt du lurer på omkring sikring av barn i bil.

650x433_Barneseter_Mai_2018

Barnesete-test: Rekorder, skandaler og airbag-stol

Småbarnstolen Britax Swingfix oppnår supre resultater, men det første airbag-barnesetet imponerer ikke. Ti barneseter kvalifiserer seg for våre topplister, mens tre modeller svikter fullstendig.

Silver

Erfaringsrapport om Silver: Fra sølv til gråstein

Silver ble det første livselskapet i Norge som er satt under offentlig administrasjon. Ledelse og aksjonærer har fremstilt saken som et statlig overgrep. Denne rapporten viser at det er mer presist å beskrive inngrepet som en statlig frigjøringsaksjon av pensjonsmidler.

650x433_Elbil-garantiguide_oppslag_2017

Elbil-garantiguiden 2018

Hyundai dytter Volkswagen ned fra tronen. I tillegg må Volkswagen finne seg i å dele sølvmedaljen med BMW og Mitsubishi. Årets guide inneholder også to nye elbilmerker; Opel og Smart. Nederst finner vi Tesla.

650x433_Hybrid-garantiguide_oppslag_2017

Hybridbil-garantiguiden 2018

Suzuki lover at hybridbilene Swift og Ignis SUV skal ha minst 80 prosent gjenværende batterikapasitet når de er fem år gamle. Dermed setter Suzuki en ny standard i hybridbil-klassen.

650x433_Ladehybrid-garantiguide_oppslag_2017

Ladehybrid-garantiguiden 2018

I fjor sto Volkswagen alene på topp. I år utfordres Volkswagen av både BMW, Mitsubishi og Hyundai. Sistnevnte tar innersvingen på dem alle. Nykommerne Mini og Toyota imponerer ikke.

Fond

Velge aktive aksjefond eller indeksfond? – 20 års analyse

Forbrukerrådet har avdekket mangel på relevante undersøkelser av aksjefond som markedsføres mot norske forbrukere. Vi har derfor utført en undersøkelser for å bedre forbrukernes beslutningsgrunnlag ved kjøp av aksjefond.

Arkiv tester, undersøkelser og guider