Nytt åremål for Inger Lise Blyverket 

14. juni, 2023

Styret i Forbrukerrådet har ansatt Inger Lise Blyverket til hennes andre periode som direktør for Forbrukerrådet. Åremålet varer i fem år fra 1. desember 2023.

– Vi er svært fornøyde med at Inger Lise Blyverket har takket ja til en ny periode. Etter en ordinær rekrutteringsprosess bekreftet hun at hun var den beste kandidaten. Hun har gjort en solid innsats for forbrukernes rettigheter, og vi ser frem til fem nye år, sier styreleder Ingvill Kvernmo. 
 
Forbrukerrådet er en uavhengig interesseorganisasjon som veileder forbrukerne og påvirker samfunnet i forbrukervennlig retning. Blyverket har vært forbrukerdirektør siden 2018. 

Inger Lise Blyverket.Foto
Foto: Forbrukerrådet

– Jeg har fått fornyet tillit, og er topp motivert for å fortsette arbeidet med å fremme forbrukernes sak. Det er nok å ta tak i. Både digitalisering, dyrtid og det grønne skiftet utfordrer forbrukerne og Forbrukerrådet har en svært viktig rolle, sier Blyverket.  

Blyverket har tidligere vært direktør for politikk og tariff i Virke og nestleder i LLH, nå Fri. Hun har også lang erfaring fra Utdanningsforbundet og skoleverket.  

Bilde av ansatt: Øyvind Herseth Kaldestad.Foto

Øyvind H. Kaldestad

Kommunikasjonsrådgiver – digitale rettigheter og strøm

Abonner på vårt nyhetsvarsel

Relaterte saker