Forbrukerrådets markedsportaler skal rustes opp for å gi forbrukerne enda bedre informasjon om blant annet hvilken bank som er billigst.

I statsbudsjettet for 2021 foreslår regjeringen å bevilge 11 millioner kroner mer til Forbrukerrådets markedsportaler. Markedsportalene driftes av Forbrukerrådet for å sikre forbrukerne lett og tilgjengelig informasjon om priser på ulike tjenester.

Regjeringen foreslår 6 millioner kroner til Finansportalen, og under Helse- og omsorgsdepartementets budsjettforslag er det foreslått 5 millioner kroner ekstra til markedsportalen hvakostertannlegen.no.

– Dette styrker Forbrukerrådets arbeid med å drifte og utvikle god forbrukerinformasjon. Markedsportalene er godt besøkt og benyttes av forbrukere for å spare penger i hverdagen. Vi er svært glade for at regjeringen anerkjenner hvor viktig dette arbeidet er, sier Inger Lise Blyverket, direktør i Forbrukerrådet.

Forbrukerrådets markedsportaler gjør det lettere å blant annet sammenligne priser og bytte bank, strømleverandør og sjekke prisen på tannlegen din.

Du finner alle markedsportalene på www.forbrukerradet.no

Inger Lise Blyverket.Foto

Foto: Forbrukerrådet

nærbilde av kommunikasjonsrådgiver Maren Struksnæs.Foto
Maren Van Buren Struksnæs
Kommunikasjonsrådgiver – forbrukerrettigheter og digitale spill
(+47) 404 91 804
maren.struksnaes@forbrukerradet.no
Abonner på vårt nyhetsvarsel

Relaterte saker