Siste nytt

Viktig satsing på forbrukerinformasjon

9. oktober, 2020

Forbrukerrådets markedsportaler skal rustes opp for å gi forbrukerne enda bedre informasjon om blant annet hvilken bank som er billigst.

I statsbudsjettet for 2021 foreslår regjeringen å bevilge 11 millioner kroner mer til Forbrukerrådets markedsportaler. Markedsportalene driftes av Forbrukerrådet for å sikre forbrukerne lett og tilgjengelig informasjon om priser på ulike tjenester.

Regjeringen foreslår 6 millioner kroner til Finansportalen, og under Helse- og omsorgsdepartementets budsjettforslag er det foreslått 5 millioner kroner ekstra til markedsportalen hvakostertannlegen.no.

– Dette styrker Forbrukerrådets arbeid med å drifte og utvikle god forbrukerinformasjon. Markedsportalene er godt besøkt og benyttes av forbrukere for å spare penger i hverdagen. Vi er svært glade for at regjeringen anerkjenner hvor viktig dette arbeidet er, sier Inger Lise Blyverket, direktør i Forbrukerrådet.

Forbrukerrådets markedsportaler gjør det lettere å blant annet sammenligne priser og bytte bank, strømleverandør og sjekke prisen på tannlegen din.

Du finner alle markedsportalene på www.forbrukerradet.no

Inger Lise Blyverket.Foto
nærbilde av kommunikasjonsrådgiver Maren Struksnæs.Foto

Maren Van Buren Struksnæs

Kommunikasjonsrådgiver – forbrukerrettigheter og digitale spill

Abonner på vårt nyhetsvarsel