Forside > Siste Nytt > Tre tips du sparer penger på
Vi er mange som kan trenge å kutte på utgiftene nå. Her har du tre tips du trolig vil tjene på – uten engang å måtte unnvære noe.

Med unntak av de som driver hjemmeskole eller -barnehage, har mange av oss det mindre travelt enn vanlig. Bruk dagene med god tid til å gjøre de som kommer bedre! Sparer du penger på tipsene våre, blir vi veldig glade for å få vite det på Facebook eller Twitter.

Få lavere rente på lån

Her kan det være mye å spare. Bruk vår kalkulator til å finne en bank som gir lavere rente enn den du har nå. Du kan også bruke den for å be banken du allerede har om en lavere rente.

Ja, jeg vil ha billigere lån

Få billigere bilforsikring

Også her gjelder det å finne et selskap med en lavere pris enn du betaler i dag. Bytt til dem, eller bruk prisen til å forhandle frem en bedre avtale der du er kunde i dag.

Ja, jeg vil ha billigere forsikring

Få billigere strøm

Strømprisene er lavere enn noen gang, og her har de fleste mye å tjene inn. Forbrukerrådet har jobbet for at du skal vite at prislappen skal være den samme over lengre tid, og det gir en større trygghet. Pass bare på at du sjekker markedet på nytt når den perioden er omme.

Ja, jeg vil ha billigere strøm

 

Forbrukerrådet har flere kalkulatorer for både bank, fond, pensjon og forsikring.

 

 

Relaterte saker