Meld deg på Forbrukerkonferansen 2023!

8. september, 2023

Årets forbrukerkonferanse er spekket med spennende innledere og viktige debatter.

Den 26. september er det duket for Forbrukerkonferansen. Årets konferanse retter søkelys mot aktuelle tema som angår og påvirker forbrukere i 2023: Betalingsproblemer, kommersialisering av barns hverdag på nett, forbrukersårbarhet og bedrifters ansvar.  

Dyrtiden vi er inne utfordrer og påvirker de aller fleste av oss. Omfanget av nordmenn med betalingsproblemer er økende, og både forskere, politikere og bransjerepresentanter kommer sammen for å forsøke å finne løsninger på et stadig større samfunnsproblem. Christian Poppe fra SIFO vil legge frem ferske tall som viser hvordan dagens økonomiske landskap påvirker ulike grupper forbrukere.  

En mengde faktorer sørger for at forbrukere havner i, og påvirkes av, sårbare situasjoner. Her vil blant annet direktøren for den europeiske forbrukerorganisasjonen BEUC, Monique Goyens, gi oss et innblikk i hva som utløser forbrukersårbarhet – og hva som må gjøres for å unngå at problemet blir større. Baronesse Beeban Kidron OBE holder også innlegg om tematikken, og deltar i spennende panelsamtale.

I bolken som omhandler barns liv på nett vil blant annet forfatter Maja Lunde og leder for Press, Maja Egge, ta oss med inn i en stadig mer kommersialisert barndom i det digitale rom. 

Programmet er stadig under utvikling, så flere navn kommer.     

Meld deg på i dag for en plass på Forbrukerkonferansen 2023! 

Inger Lise Blyverket holder innlegg opå forbrukerkonferansen 2022.foto
Foto: Forbrukerrådet
nærbilde av kommunikasjonsrådgiver Maren Struksnæs.Foto

Maren Van Buren Struksnæs

Kommunikasjonsrådgiver – forbrukerrettigheter og digitale spill

Abonner på vårt nyhetsvarsel

Relaterte saker